Η Hype Energy ανακοινώνει περήφανα την τελευταία της χορηγία στον τομέα των esports, ενώνοντας τις δυνάμεις της με την Oscaro Esports της SDL!

Δημοσιεύτηκε στις

Μοιραστείτε μέσω:

Το Hype Energy ανακοινώνει περήφανα την τελευταία του χορηγία στον τομέα των esports, ενώνοντας τις δυνάμεις της με την Oscaro Esports της SDL!

Με πολλά παγκοσμίου κλάσης ταλέντα στα ηλεκτρονικά παιχνίδια της Φόρμουλα 1 στο δυναμικό της και έχοντας κατακτήσει τους σημαντικότερους τίτλους σε αγώνες μηχανοκίνητων, η ομάδα είναι από μία τις μεγαλύτερες δυνάμεις στα παιχνίδια προσομοίωσης.

Η ομάδα προχωράει το 2018 με καύσιμο τα premium ενεργειακά ποτά  Hype Energy’s που την γεμίζουν ενέργεια.

Καθώς το Hype Energy συνεχίζει να επεκτείνει το πρόγραμμα ηλεκτρονικών παιχνιδιών του, αυτή η νέα χορηγία θα δει τη μάρκα-σύμβολο του premium τρόπου ζωής να φέρνει πιο κοντά τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

 

Oscaro Esports SDL Race of Champions Hype Energy Sponsorship Kevin Brenden Leigh

Ο Kevin Leaune (κέντρο δεξιά) μαζί με συναγωνιστές του στο eROC, ανάμεσα στους οποίους και ο Πρωταθλητής της Σειράς Esports της Φόρμουλα 1 για το 2017 Brenden Leigh (δεξιά). 

 

Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια της SDL δημιουργήθηκαν το 2006 και έγιναν μία από τις πιο επιτυχημένες οργανώσεις αγώνων προσομοίωσης στην Ευρώπη. Η οργάνωση είναι γνωστή πλέον ως Oscaro Esports της SDL εξαιτίας της πρόσφατης συνεργασίας με την εταιρία ηλεκτρονικού εμπορίου Oscaro.

Με οκτώ νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Project Cars, η Oscaro Esports έχει τόσο την εμπειρία όσο και το ταλέντο να αγωνιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Εδώ είναι η τρέχουσα έκθεση της οργάνωσης: 

•4 Επαγγελματίες Οδηγοί στην Σειρά Esports της Φόρμουλα 1το 2017.

•3 Επαγγελματίες Οδηγοί στο Project Cars.

•7 Επαγγελματίες Οδηγοί στο WTCC.

•T2 Επαγγελματίες Οδηγοί στο WRC 7.

 

Kévin "SoniK" Leaune - Ο Πρεσβευτής στο χώρο των νideo games για το Hype Energy

 

Kevin Oscaro Esports SDL Race Of Champions Gaming 2018 ROC Hype Energy

Ο Kévin Leaune εντάχθηκε στην ομάδα των Hype Energy ως επίσημος πρεσβευτής  αυτών, σε αγώνες  βιντεοπαιχνιδιών

Ο Κévin Leaune εντάχθηκε στην ομάδα των Hype Energy ως επίσημος πρεσβευτής  αυτών, σε αγώνες  βιντεοπαιχνιδιών.

Ο Κévin Leaune ανακάλυψε το πάθος του για τα βιντεοπαιχνίδια μέσα από τους προσομοιωτές αυτοκινήτου που του δημιούργησαν παρόμοια συναισθήματα, όπως η συμμετοχή του στους υψηλού επιπέδου αγώνες με οχήματα τύπου καρτ. Από το 2006, ο Kévin  είναι συνιδρυτής της διοργάνωσης SDL esports και έγινε τόσο οδηγός, όσο και Διαχειριστής Ομάδας.

Ο Kévin υπήρξε ο πρώτος Γάλλος Πρωταθλητής στις κονσόλες της Φόρμουλα 1 το 2010, επικεντρώθηκε στο πάθος του και το 2015 συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Project CARS με το ψευδώνυμο SoniK.

Έχοντας εκπληκτικές επιδόσεις, ο Kévin Leaune κέρδισε το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Project CARS και αποφάσισε να επικεντρωθεί στη διαχείριση της επόμενης ομάδας η οποία έφερε ακόμα 4 τίτλους Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. 

Το Hype Energy άρχισε την επίσημη συνεργασία της με τον Kévin κατά τη διάρκεια του Race of Champions (ROC) στο Ριάντ στις 2 και 3 Φεβρουαρίου 2018. Ο Kévin Leaune συμμετείχε στον πρώτο eRace of Champions, που οργανώθηκε σε συνεργασία με την Logitech G. Μαζί με τους πρώην πρωταθλητές ηλεκτρονικών παιχνιδιών της Φόρμουλα 1 Brendon Leigh, Enzo Bonito, Alexander Dornieden και Rudy van Buren, ο Kevin κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση μέσα στο σαββατοκύριακο. 

Συντονισθείτε με τους συνδέ

σμους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρακάτω για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα και τις δραστηριότητες γύρω από τον Kevin Leaune και τους υπόλοιπους Πρεσβευτών βιντεοπαιχνιδιών του Hype Energy. 

Hype Energy MFP: #MadeForPlayers.

 

Hype Energy Oscaro Esports SDL Kevin Leaune Helmet Race of Champions ROC 2018

Το κράνος του Πρεσβευτή βιντεοπαιχνιδιών των Hype Energy με το λογότυπο  Hype Energy στο Race of Champions (ROC), 2018

 

Η Oscaro Esport στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

 

Twitter: twitter.com/Oscaro  

 

 

Website: teamoscaro.com

 

 

 

Hype Energy MFP Oscaro Esports SDL Sponsorship 2018 Race of Champions

Ακολουθήστε το Hype Energy στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μείνετε ενημερωμένοι για το τελευταίο Hype στον χώρο των video games.