Ο Nicolas Vargas μπαίνει στην ομάδα της Hype Energy

Δημοσιεύτηκε στις 09/10/2017

Μοιραστείτε μέσω:

Ο 23χρονος σέρφερ από τη Χιλή είναι ο εγχώριος πρωταθλητής, για το 2016.

 

 

Ο Nicolas Vargas Guajardo είναι το νέο απόκτημα της όλο και πιο μεγάλης ομάδας διεθνών πρεσβευτών του Hype Energy. Ο σέρφερ από το Pichilemu, ένα από τα καλύτερα μέρη για σέρφινγκ στη Νότια Αμερική, είναι ο Πρωταθλητής  Χιλής για το 2016 ενώ ξεχώρισε στο Latin Tour (ALAS) και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σερφ (WSL), από τα οποία έφυγε έχοντας κατακτήσει την 9η θέση στο Vans Pro Open στη Νότια Αφρική νωρίτερα φέτος.

 

Ο Nicolas πρόκειται να γίνει ο μεγαλύτερος πρεσβευτής του Hype Energy στη Χιλή. Το Hype Energy έφερε τα δροσιστικά και δυναμωτικά ποτά  στην συγκεκριμένη χώρα μόλις πριν από δύο χρόνια και αποτελεί ήδη μία από τις πιο δημοφιλείς εταιρίες ενεργειακών ποτών της αγοράς στους νέους και στα αστέρια του αθλητισμού. 

Nico Vargas2

 

Ο σέρφερ από τη Χιλή, ένα από τα κορυφαία ταλέντα του σερφ στην περιοχή, ανεβαίνει τακτικά στο βάθρο στις διάφορες εθνικές και παγκόσμιες διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει. Ο Nicolas είναι επίσης διάσημος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο που κόβουν την ανάσα από τα ταξίδια του ανά τον κόσμο.

 

Nico Vargas4

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την υποστήριξη που λαμβάνω από το Hype Energy και που είμαι μέλος αυτής της διεθνούς οικογένειας. Είναι μια πολύ επιτυχημένη εταιρία και μετά από λίγο παραπάνω από έναν χρόνο παρουσίας στη Χιλή, είναι ήδη ένα αναγνωρισμένο όνομα στην περιοχή. Πιστεύω ότι μαζί θα γνωρίσουμε μεγάλη επιτυχία», είπε ο Nicolas σχολιάζοντας την ανακοίνωση.

 

Ενημερωθείτε για τα νέα του Nicolas μέσα από τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης του Hype Energy καθώς και από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς:

 

Instagram  - @nicolasvargas._

Facebook  - @nicovargassurf

Twitter  - @nicovargassurf