Ατρόμητος Αθηνών και Hype Εnergy Drinks… για την εκτόξευση!

Δημοσιεύτηκε στις 20/11/2018

Μοιραστείτε μέσω:

Ο Ατρόμητος αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα  ποδοσφαιρικά clubs στην Ελλάδα. Η πορεία του ξεκίνησε την περίοδο 1924-25 και από τότε έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Ο Ατρόμητος έχει παρουσία τόσο σε τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς και στο εξωτερικό (Κύπελλο ΟΥΕΦΑ που αργότερα μετονομάστηκε σε Europa League) έχοντας δείξει σημαντικά αγωνιστικά στοιχεία. Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο και είναι ένας από τους βασικούς διεκδικητές αυτών των τίτλων.

Atromitos 3

Το Hype Energy ιδρύθηκε το 1994. Έχει παρουσία σε όλο τον κόσμο, εκπροσωπώντας αθλητές, πρεσβευτές του brand και καλλιτέχνες δημιουργώντας περιεχόμενο που ανταποκρίνεται στην σύγχρονη εποχή και αντίληψη. Έως τώρα έχουμε χορηγήσει μια  σειρά αθλητών και ομάδων σε διάφορα sports, με την πεποίθηση ότι θα τους βοηθήσουμε να πετύχουν τους στόχους τους έχοντας τη σωστή υποστήριξη! Αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες και τις ανάγκες κάθε αθλητή και ομάδας που χορηγούμε και δεσμευόμαστε να τις καλύψουμε.

Atromitos 2.1

Αυτός είναι και ο στόχος της χορηγίας της ποδοσφαιρικής ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών, δίνοντας την απαραίτητη ενέργεια για την…εκτόξευση!