Αποκάλυψη της Hype Energy eForce India Για το 2018

Δημοσιεύτηκε στις

Μοιραστείτε μέσω:

Premium μάρκα ενεργειακών ποτών δημιουργεί μια νέα ομάδα esports σε συνεργασία με την Force India F1.

 

Το Hype Energy και η Force India ανακοινώνουν την ίδρυση της Hype Energy eForce India, η οποία συμπίπτει με την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς των Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών της Φόρμουλα 1.

 

 

Ως επίσημος συνεργάτης της ομάδας Sahara Force India F1, η Hype Energy φέρνει στο τραπέζι μια πλούσια εμπειρία στον τομέα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και των αγώνων μέσα από τη μακροχρόνια συνεργασία με την ομάδα της στα υψηλότερα επίπεδα των CS.GO, Call of Duty και FIFA. Το 2018 είναι η τέταρτη συνεχής χρονιά της Hype Energy ως επίσημος συνεργάτης της ομάδας Sahara Force India F1και αυτή η τελευταία εξέλιξη οδηγεί στην επέκταση της συνεργασίας τους στο ψηφιακό περιβάλλον.

Η μάρκα των premium ενεργειακών ποτών και τρόπου ζωής έχει ισχυρή παρουσία στον κόσμο των αγώνων μηχανοκίνητων ως χορηγός τίτλου της AOR Hype Energy F1 League και ως βασικός συνεργάτης της Oscaro Esports by SDL.

Η Hype Energy eForce India έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία εγγραφής οδηγών ηλεκτρονικών παιχνιδιών στη λίστα της και θα αρχίσει το πρόγραμμα εξέλιξής τους με την ομάδα μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Οι ταυτότητες των οδηγών θα αποκαλυφθούν ως μέρος της σειράς ταινιών που θα κυκλοφορήσει το Hype Energy eForce India, κατά τη διάρκεια της σεζόν.

 

Hype Energy F1 enters its 4th consecutive season as a partner of Force India F1.

Το Hype Energy μπαίνει στην τέταρτη συνεχή χρονιά ως επίσημος συνεργάτης της ομάδας Sahara Force India F1.

 

Το Hype Energy εξακολουθεί να ενισχύει την ισχυρή της παρουσία στον κόσμο των αγώνων μηχανοκίνητων, καθώς η μάρκα premium ενεργειακών ποτών επεκτείνει την συνεργασία της με την Force India ακόμα περισσότερο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Hype Energy, Bertrand Gachot, και ο Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων της eForce India και της Sahara Force India F1, Otmar Szafnauer, είπαν:

 

Bertrand Gachot: «Τα Hype Energy drinks υπήρξαν επίσημοι προμηθευτές ενεργειακών ποτών και ένθερμος χορηγός της ομάδας Sahara Force India F1 για τρεις συνεχείς αγωνιστικές περιόδους και τώρα μπαίνει στην τέταρτη σεζόν ακολουθώντας μια νέα, συναρπαστική ψηφιακή προσέγγιση. 

 

Παρόλο που οι περισσότεροι οπαδοί της Φόρμουλα 1 γνωρίζουν για την συνεργασία των Hype Energy με την Sahara Force India F1, αυτό που ενδεχομένως δεν γνωρίζουν είναι ότι εμπλεκόμαστε ενεργά στον τομέα του ηλεκτρονικού παιχνιδιού μέσα από τη μακρόχρονη συνεργασία μας με μερικές από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις παιχνιδιών στην Ευρώπη, όπως η Epsilon Esports και η Oscaro Esports. Επιπλέον επενδύουμε στην ανάπτυξη των διαδικτυακών πρωταθλημάτων αγώνων ταχύτητας μέσα από την συνεργασία μας με την Apex Online Racing ώστε να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε και να βελτιώσουμε την ενεργειακή εμπειρία που παρέχουμε στον τομέα των αγώνων προσομοίωσης και του ηλεκτρονικού παιχνιδιού. 

 

Η δημιουργία της Hype Energy eForce India θα παρέχει μια δυναμική πλατφόρμα επίδειξης στον κόσμο του τι ακριβώς είναι οι ψηφιακοί αγώνες της Φόρμουλα 1 χάρη σε αποκλειστικό υλικό από τα παρασκήνια και πολλή αγωνιστική δράση. Ο συνδυασμός ψηφιακών και πραγματικών αγώνων Φόρμουλα 1 παρέχει στον τομέα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών μια εκπληκτική δυναμική ανάπτυξης ως βιομηχανίας, αλλά ταυτόχρονα φέρνει δικαίως στο προσκήνιο πραγματικά ταλαντούχους παίκτες που επιθυμούν να αυξήσουν την προβολή τους και να ανέβουν στην κορυφή».

 

Otmar Szafnauer: «Είναι υπέροχο που η Φόρμουλα 1 αγκαλιάζει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και που ξεκινάμε τη δική μας ομάδα esports. Είναι μια νέα κατεύθυνση για το άθλημα και θα μας βοηθήσει να προσεγγίσουμε ένα καινούργιο και νεότερο κοινό».

 

«Είναι μια φανταστική ευκαιρία για τον συνεργάτη μας, το Hype Energy, για να εντείνει την παρουσίας της στα esports. Μοιραζόμαστε την μεγάλη μας φιλοδοξία για την επιτυχία του συγκεκριμένου ψηφιακού εγχειρήματος».

 

Hype Energy eForce India F1 Esports team unveiled for 2018

 

 

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

 

Η Hype Energy eForce India θα συνδυάσει την εμπειρία του ηλεκτρονικού παιχνιδιού που προσφέρει το Hype Energy με την τεχνογνωσία της Sahara Force India’s F1 για να προσφέρει στους οπαδούς τόσο του ηλεκτρονικού παιχνιδιού, όσο και του μηχανοκίνητου αθλητισμού έναν νέο τρόπο να είναι σε επαφή και με τους δύο κόσμους.

Η Hype Energy eForce India σχεδιάζει τη δημιουργία μιας σειράς βίντεο εκμάθησης στο YouTube τα οποία θα δείχνουν στους παίκτες πώς να μπορούν να χρησιμοποιήσουν την γνώση, την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό μιας ομάδας της Φόρμουλα 1 για να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στο παιχνίδι.

Η σειρά θα έχει τον τίτλο «Hype How To» και θα δίνει στους περιστασιακούς παίκτες την ευκαιρία να δουν τι συμβαίνει στα παρασκήνια μιας ομάδας της Φόρμουλα 1 ώστε να καταλάβουν πώς αυτή υπερβαίνει τις δυνατότητές της για να βελτιώσει την απόδοσή της σε κάθε τομέα.

 

PREMIUM ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΟΤΑ


Hype Energy Drinks is a premium energy drinks and lifestyle brand, eForce India

 

Από την παραγωγή της πρώτης σταγόνας των Hype Energy Drinks το 1994 έχουμε συνεργαστεί με οίκους κορυφαίων γεύσεων για να δημιουργήσουμε τα πιο γευστικά και ποιοτικά ενεργειακά ποτά. Χωρίς τεχνητές χρωστικές ουσίες και συντηρητικά, το Hype Energy σας δίνει την ευκαιρία να απολαμβάνετε τα ενεργειακά ποτά με τον πιο φυσικό τρόπο.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση hype.com/energy-drinks: hype.com/energy-drinks.

 

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 AOR ΑΠΟ ΤΗ HYPE ENERGY

 

 

 

Το Apex Online Racing, ή AOR, είναι ένα διαδικτυακό πρωτάθλημα ηλεκτρονικών αγώνων ταχύτητας που διοργανώνεται και είναι διαχειριζόμενο στο www.apexonlineracing.com και το οποίο διοργανώνεται για 15η συνεχή χρονιά. Με επαγγελματικό σχολιασμό και ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρους τους αγώνες στο Κανάλι της AOR στο YouTube. Το πρωτάθλημα AOR πραγματοποιείται στους μεγαλύτερους τίτλους παιχνιδιών μηχανοκίνητου αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένων:

 

- F1 2017

- Project Cars 2

- rFactor 2

- iRacing

- WTTC

- WRC

  

Διαβάστε περισσότερα στο hype.com/aor-hype.